Assembly-Ready: de ideale oplossing voor regeneratie

today10 februari 2020 arrow_forwardAssortiment, Innovatie

Voor vragen over dit nieuws item kunt u een mail sturen naar: mhsterk@marineharvest.com of bellen naar 0514 568 600.

Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Assembly-Ready” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.  
Met de “Assembly-Ready” visproducten kunnen regeneratie- of professionele keukens de componenten direct in hun keuken assembleren. De producten zijn ook geschikt voor diverse industriële toepassingen, zoals kant-en-klare maaltijden. 

Een overzicht van ons “Assembly-Ready” assortiment vindt u op de Producten pagina, door te filteren op producttype  “Assembly-Ready” .

Wat maakt ons uniek
De minimale vochtuittreding zorgt voor het behoud van de sappigheid en de smaak van onze diepgevroren visproducten. De producten zijn beschikbaar in porties van ideaal formaat en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Ons brede aanbod kwaliteitsproducten is afkomstig van onze gespecialiseerde grondstofpartners, waarbij een duurzame benadering hoog in het vaandel staat. Het omvangrijke Mowi kwaliteitssysteem waarborgt optimale voedselveiligheid.

Onze krachtige, flexibele productielijn stelt ons in staat vis in allerlei soorten en maten volgens de juiste bereidingsmethode te produceren. Ons assortiment “Assembly-Ready” producten omvat zowel gestoomde of gebakken naturel visproducten als gecoate producten. Rauwe naturel visproducten worden gestoomd of gebakken in onze speciaal ontworpen oven. De gepaneerde, gebatterde of bemeelde producten worden voorgebakken in zonnebloemolie en vervolgens in de speciaal ontworpen oven gegaard. Direct na het bereidingsproces worden de producten ingevroren en verpakt.

N.B.:
“Assembly-Ready” producten zijn niet geschikt voor gebruiksklare consumptie. Indien kant-en-klare producten gewenst zijn, neemt u dan contact met ons op, want we hebben de technologie hiervoor beschikbaar.

Mowi Group heeft activiteiten over de hele wereld.

swap_vertical_circle