Cordon bleu van schol

  • Plaice 'cordon bleu'
  • Cordon bleu de plie
  • Scholle 'Cordon Bleu'
  • Producttype Ready-to-MAP
  • Coating Gepaneerd
  • Vissoort Schol/pladijs

De combinatie van ham en kaas is een klassieker die bijzonder populair is voor tosti’s, in pasta, voor chips en andere hartige snacks en zelfs in babyvoeding. Deze populaire combinatie past ook uitstekend bij de delicate, milde smaak van schol. Nadat ze gevuld zijn met plakjes ham en kaas worden de scholfilets – afkomstig van MSC-gecertificeerde, duurzame visserijen in de Noordzee – voorzien van een knapperig laagje krokante paneer. De combinatie van de zachte textuur van de vis, de smeltende kaas en het knapperige jasje maken de cordon bleu van schol tot een heerlijke maaltijdcomponent die heel makkelijk te bereiden is.

Bereidingswijze
  • Airfryer
  • Frituur
  • Koekenpan
  • Oven

Productinformatie

Wetenschappelijke naam Pleuronectes platessa
Origine Gevangen in de noordoostelijke Atlantische Oceaan (FAO 27)
Duurzaamheid MSC-gecertificeerd
Samenstelling

Natuurfilets van schol, gevuld met plakjes ham en kaas, in knapperige paneer, voorgebakken

Assortiment Ham & Kaas
Productgewicht 135g, 150g
Houdbaarheid
Diepvries -18°C:18 maanden
Gekoeld 0-4°C – in MAP:nader te bepalen, afhankelijk van het logistieke traject

Mowi Group heeft activiteiten over de hele wereld.

swap_vertical_circle